Verrassend Amsterdam-Noord

In 2016 krijgen bezoekers tijdens 24H Noord op 29 oktober de kans om nieuwe ervaringen op te doen in dit deel van de stad, ten noorden van het IJ. In slechts 24 uur is er opnieuw veel te zien en doen in de winkels, clubs en culturele instellingen die hun deuren voor iedereen openden – of je nu van ver komt of je eigen buurt wil (her)ontdekken. 

Dat Noord een van de spannendste stadsdelen van Amsterdam is, daarover zijn we het inmiddels wel eens. Maar waar moet je precies zijn? Dat ontdek je tijdens 24H Noord! Ga op bezoek bij de Chocolatemakers, bekijk waar de pont heen gaat als alle diensten erop zitten, doe 108 zonnegroeten bij Yogaschool Noord, werk mee aan een echt graffiti-kunstwerk, zie de creatiefste broedplaatsen van binnen, probeer een VR-bril uit bij Pips:lab en feest in club Shelter tot zonsopkomst. Kom je ook?

Bekijk hieronder de volledige programmering van 24H Noord of download de 24H Noord flyer (PDF) om te printen en mee te nemen!

In 2016 vinden de vijf edities van 24H Amsterdam plaats op de volgende data:

Houd deze site goed in de gaten voor de 24H data in 2017!