KiCo
KiCo is een duurzame co-working keuken en food community in Den Haag, opgericht door de broers Sami Simreen en Samer Simreen. KiCo stimuleert en empowert food innovators om hun bedrijf succesvol te lanceren en te laten groeien. Het is een plek waar verschillende spelers in de waardeketen – van boeren tot chefs en meer – elkaar ontmoeten, samenwerken en samen groter worden.
Na uitgebreid onderzoek realiseerden Sami en Samer zich dat er veel innovatieve foodondernemers waren die heerlijke producten creëerden, maar moeite hadden om hun producten van de grond te krijgen vanwege de hoge kosten, het grote risico en de vele uitdagingen die zich voordoen in de beginfase van het opzetten van een (food)bedrijf. KiCo is ontstaan als antwoord op die behoefte en het gat in de markt: gedeelde keukenfaciliteiten en een diverse community waar oprichters en chefs hun producten kunnen ontwikkelen en testen, terwijl ze de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben tijdens dit traject.
KiCo biedt haar leden drie fundamentele elementen:
- Een professionele productieruimte om ervoor te zorgen dat hun producten in een veilige en hygiënische omgeving worden gemaakt, in overeenstemming met de lokale regelgeving.
- Productieapparatuur van topklasse om kwaliteit, consistentie en schaalbaarheid te garanderen.
- Een netwerk & groeimogelijkheden met leiders, experts en partners uit de industrie.
Ben jij klaar om jouw bedrijf het thuis te geven dat het verdient, en jezelf de food family die jij verdient? Join KiCo!
‘De co-working keuken waar startende voedselbedrijven groeien’