Curcumama

Golden Milk Blend

Karthuizersdwarsstraat 12
Amsterdam
+31658908140 office@curcumama.com
To the website

Nellen Edens

Oprichter

Golden Milk is een eeuwenoude Ayurvedische drank, oorspronkelijk afkomstig uit India. Het is een hartverwarmend gouden drankje, gemaakt van kurkuma, heerlijke specerijen en warme (vegan) melk. Een echte familiedrank. Deze Curcumama Golden Milk blend is een volkomen uniek recept. Gemaakt uit liefde en passie voor de medemens.

Over de maker
Nellen Edens voelde zich op een dag, op reis in Australië in een oeroud bos, geïnspireerd tot het maken van Golden Milk. Vanaf dat moment begon ze Golden Milk recepten te verzamelen. “Ik haalde ze overal vandaan. Van internet, uit boeken en tijdschriften. Ik verdiepte mij in de kruiden, in de werking van de kruiden op lichaam en geest en in de gezondheidsaspecten. Ik zocht de meest vibrante kruiden uit en maakte de recepten. Hield minutieus elke handeling bij en registreerde het effect van de drank op mijn lichaam en geest. Ik liet alles aan mijn gezinsleden proeven en zij vonden het niks. Een jaar lang was ik in mijn eentje bezig met mijn grote missie: Golden Milk maken.”

Na een jaar had Nellen nog steeds niet het juiste recept ontdekt. “Toen dacht ik: ik heb nu alle recepten geprobeerd, weet wat de kruiden met mij doen en ik heb geen enkel recept gevonden dat in de buurt komt van het gevoel dat ik heb in mijn hart. Ik heb veel geleerd dit jaar. Ik stop nu en begin helemaal opnieuw. Ik ga nu mengen vanuit mijn hart.”

Gemaakt met liefde
En dat bleek een succes. De Curcumama Golden Milk Blend wordt inmiddels wereldwijd verkocht. “Curcumama is een echt familiebedrijf. Al onze kinderen helpen mee en wij mengen de kruiden en specerijen nog steeds helemaal zelf. Wij doen dit met heel ons hart, liefde, veel kruidenkennis en vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor onszelf en de medemens, onze planeet en alles wat op deze planeet leeft en bestaat. Het is onze missie dat onze heerlijke, gezonde Curcumama Golden Milk Blend op alle keukentafels over de hele wereld staat.”

Hoe gebruik je Curcumama?
Golden Milk met Curcumama kun je op verschillende manieren maken. De meestgebruikte manier is het toevoegen van een lepel Curcumama aan een kop warme (plantaardige) melk. Lees hier wat je er nog meer mee kunt doen. Benieuwd naar wat er allemaal in de Curcumama Golden Milk Blend zit? Dat kun je hier lezen.

Nellen Edens

Oprichter