Potverdorie!

Jam en chutney van overtollig groente en fruit

Laagte Kadijk 155
1018 ZD Amsterdam
06 221 714 47 info@potverdorie.nl
To the website

Charlotte

Eigenaresse

Potverdorie! maakt chutney en jams met een heerlijke smaak, van Hollandse bodem en voor een eerlijke prijs. Charlotte Heine startte in 2015 met haar bedrijf vanuit de overtuiging dat eten geteeld wordt om gegeten te worden en dat ook “lelijke” oogst gewoon gewaardeerd moet worden, mits het lekker is natuurlijk. Met haar culinaire, creatieve inslag en haar denken vanuit mogelijkheden tovert ze in de keuken de lekkerste smaken tevoorschijn.

Smaak
In de potten zitten dus echte smaakmakers die je zowel bij je ontbijt als bij de borrel kunt gebruiken, want verrukkelijk bij kaas. Of als basis voor een dressing, in een stoofschotel, of zelfs, aangelengd met plat of bruisend water als een écht fruitige frisdrank. Potverdorie! is er voor chefs thuis en op de werkvloer. Voor de horeca is er ook een grootformaat pot. Laat je verrassen door de mogelijkheden en de knettergoeie smaak!

Alle producten van Potverdorie! worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt en worden stuk voor stuk voorzien van natuurlijke ingrediënten en puur fruit. Alles wordt streng geselecteerd, wat niet goed of lekker is, komt er niet in. Om tot een goede smaakbalans te komen gebruikt Potverdorie! kruiden en specerijen; er is veel minder suiker nodig, alle smaak komt rechtstreeks in de potten terecht: 70% overheerlijk rijp geplukt fruit. Geef je zintuigen een culinaire boost en wordt verrast door de smaakcombinaties. Wat dacht je van kersen-rozemarijnspread of uienchutney. Of bramen-laurierspread of een spread van pruimen en gember; alles knalt de pot uit, potverdorie! wat lekker.

Hollandse telers, een eerlijke prijs
Potverdorie! werkt samen met lokale Hollandse telers die een eerlijke prijs krijgen voor hun oogst die ze vanwege de buts of afwijkende vorm niet verkopen aan de reguliere afzetmarkt. Lekker lokaal vinden we heel normaal. Bij de productie wordt zoveel mogelijk afval gescheiden. Zo nemen ze na levering de kartonnen verpakking weer mee voor hergebruik. Voor het verzenden van pakketten worden lege dozen van de Kweker gebruikt. Zo probeert Potverdorie! op alle fronten zo duurzaam en circulair mogelijk te werken.

Lekker! Waar koop ik dit?
Potverdorie! levert potten rechtstreeks aan delicatessenwinkels en speciaalzaken in Nederland. Via de webshop potverdorie.nl kun je in het bezit komen van al dit heerlijks. Voor thuischefs is er een proefpakket te koop om alle smaken te kunnen uitproberen. Professionele keukens en horeca kunnen contact opnemen met Charlotte Heine, info@potverdorie.nl. Een overzicht van de winkels waar Potverdorie! verkocht wordt, kun je vinden op potverdorie.nl

Charlotte

Eigenaresse