Gratis advies en begeleiding bij circulair ondernemen

voor Amsterdamse maakbedrijven

Amsterdam staat voor een grote uitdaging. Hoe maken en houden we de stad toekomstbestendig? De Gemeente Amsterdam wil 110 maakbedrijven begeleiden bij de overstap naar circulair en duurzaam ondernemen. Met een analyse van jouw huidige en toekomstige manier van werken, individuele begeleiding en groepsbijeenkomsten word je geholpen concrete stappen te zetten – helemaal gratis. Iets voor jou?

Voorwaarden
Je kan meedoen als jouw bedrijf gevestigd is in Amsterdam of als jouw maak- of ontwerp-activiteiten in Amsterdam plaatsvinden en jouw organisatie tussen de 5 en 250 medewerkers heeft. Voor leden van Amsterdam Made geldt er echter geen ondergrens aan dit aantal. Indien jouw bedrijf minder dan 5 medewerkers heeft, kun je je gewoon inschrijven via de website.

Het traject
Het traject bestaat uit deze onderdelen:

  • Een persoonlijk intakegesprek
  • 2 praktische workshops
  • 1-op-1 begeleiding (met milieu-impactanalyse)
  • Informatieve webinars over circulaire thema’s

De uitvoering van het traject is in handen van de duurzaamheidsexperts van Partners for Innovation, sinds kort ook partner van Amsterdam Made & Locally Made.

Webinar Circulair Ondernemen: dinsdag 9 juli, 15:30 – 16:30
Heb je interesse? In samenwerking met Partners for Innovation organiseren wij een webinar. Tijdens deze online bijeenkomst behandelen we praktische tips en voorbeelden om aan de slag te gaan met circulair ondernemen, vertellen we je meer over het traject en is er de gelegenheid om vragen te stellen. De webinar vindt plaats op 9 juli van 15:30 tot 16:30. Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie
Online informatie is te vinden op de website van de Gemeente Amsterdam. Aanmelden voor het traject kan via deze link. Je bent daarnaast welkom om je vragen te stellen via info@partnersforinnovation.com.