Wynand Fockink

Sponsor van Amsterdam Made

Wynand Fockink is één van de sponsors van Amsterdam Made en helpt daarmee de kleinere makers uit de regio, die nu staan waar Wynand Fockink ooit begon.

“Wij geloven in de kracht van ambacht en innovatie, en zetten ons in voor de opbloeiende start-up scene en de traditionele makers in onze prachtige stad Amsterdam.”

Wynand Fockink distilleert voor iedereen die van authentieke spirits en likeuren houdt, met een echt Amsterdams karakter en mentaliteit. Gelegen in hartje Amsterdam produceert de distilleerderij van Wynand Fockink een breed scala aan verschillende producten en labels waarbij het beroemde Wynand Fockink assortiment geliefd is bij iedereen die van hoogwaardige spirits en likeuren houdt.

Onder leiding van Wynand Fockink en zijn nazaten groeide de likeurstokerij in 1954 uit tot een van de grootste van Nederland en bleef groeien in de jaren daarna. Bij Wynand Fockink draait alles om variëteit en kwaliteit met veel craftmanship. Het assortiment staat erom bekend dat het handgemaakt is met ambachtelijke precisie.

De beste tip voor startende makers van Ditmar van Wynand Fockink: “Omring jezelf met gelijkgestemde mensen, blijf leren en blijf innoveren. Samenwerking en voortdurende groei zijn de sleutels tot succes in de wereld van makers.”

Hét motto van Wynand Fockink: “Droom niet teveel van succes, maar werk er hard voor en vier elk succes!”

Wynand Fockink is ook als maker aangesloten bij Amsterdam Made. Lees hier meer over Wynand Fockink en bekijk de producten.