Een partnership met Amsterdam Made

Amsterdam Made vergroot haar bereik en maakt meer impact door een eenheid te vormen met haar partners. Dit zijn bedrijven die oog hebben voor duurzaamheid en een dienst bieden die interessant is voor de lokale makers. Amsterdam Made vertelt het verhaal van de partners en geeft ze toegang tot haar netwerk.

Een duurzaam communicatiebureau, een elektrische stadskoerier, een sociaal naaiatelier, een groene drukkerij; onze makers werken regelmatig samen met dit soort bedrijven. Dan willen zij uiteraard dat ze op die partij kunnen vertrouwen en het liefst nog dat zij eenzelfde soort visie hebben als zij. Wij brengen deze samenwerkingen tot stand.

Iedere partner krijgt een eigen pagina op de Amsterdam Made website met een aansprekend verhaal over de diensten die het biedt. In de Amsterdam Made nieuwsbrief wordt de partner onder de aandacht van alle makers gebracht. Amsterdam Made deelt het verhaal en aanbod van de partner en geeft haar exposure binnen het netwerk. De partner heeft de mogelijkheid hieruit waardevolle relaties te halen.

Ook bedrijven die zijn groot zijn geworden in Amsterdam of bedrijven die een belasting hebben gevormd op de regio kunnen samenwerken met Amsterdam Made. Zij kunnen hun verantwoordelijkheid nemen en via Amsterdam Made iets terugdoen voor de stad. Het bedrijf wordt dan een officiƫle sponsor van Amsterdam Made. Lees hier meer over het sponsorship.

Interesse en/of vragen? Wij sturen je graag meer informatie toe.
Mail ons via info@amsterdammade.nl