Over Ons

Van foodproducten tot sieraden en kleding tot verzorgingsproducten; er wordt veel meer lokaal gemaakt dan je denkt! Wij laten zien wat Nederland in huis heeft: lokale, duurzame producten met ons keurmerk. Wij vertellen de verhalen van de makers en laten hun producten zien. Zie je iets wat je leuk vindt? Wij linken door naar de website van de maker zelf, zodat je het daar rechtstreeks koopt.

Amsterdam Made en Locally Made zijn keurmerken die het de consument makkelijk maken duurzame producten van eigen bodem te vinden. Wij zijn een snelgroeiend platform waar ruim 170 duurzame lokale maak- en partner bedrijven exposure krijgen, kennis delen en ondersteund worden met omzet genereren.

Samen met onze makers, partners en sponsors zetten wij Nederland op de kaart als duurzaam en kwalitatief hoogwaardig producerend land. Ben jij een lokale maker en wil je onderdeel worden van Amsterdam Made of Locally Made? Klik hier om te zien wat wij doen om jouw bedrijf zichtbaarheid te geven bij de bewuste consument.

In januari 2024 is Locally Made opgezet om de positieve impact van Amsterdam Made voort te zetten in de rest van Nederland. Want daar wordt net zoveel moois gemaakt! Het doel van Locally Made is het versterken van de lokale economie in andere regio’s. Daarom willen wij de makers uit alle hoeken van Nederland zichtbaarheid geven en ons keurmerk onder de aandacht brengen bij de consument.