Ondersteun lokale makers en help Nederland verduurzamen

Met jouw bedrijf bijdragen aan verduurzaming van Nederland?
Locally Made laat consumenten kennismaken met de prachtige producten die op Nederlandse bodem worden gemaakt. Achter de schermen worden deze maakbedrijven ondersteund met kennis, een keurmerk en exposure. In samenwerking met haar makers, partners en sponsors zet Locally Made Nederland op de kaart als duurzaam en kwalitatief hoogwaardig producerend land. Door het ondersteunen van Locally Made draagt de sponsor haar steentje hieraan bij én neemt het corporate social responsibility, wat ook waardevol is voor het bedrijf zelf.
Groot geworden in Amsterdam? Doe iets terug voor de stad
Bedrijven die groot zijn geworden in Amsterdam, kunnen via Amsterdam Made iets terugdoen voor de stad. Door middel van sponsoring kan een bedrijf structureel de Amsterdamse maaksector steunen. Het bedrijf maakt het daardoor mede mogelijk dat kleinere, startende makers uit de regio óók bekendheid krijgen via Amsterdam Made en gebruik kunnen maken van de gedeelde kennis en het netwerk.
Meer weten over deze twee sponsormogelijkheden en wat je daarvoor terugkrijgt? Mail ons via info@locallymade.nl en we sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.
"Wij zijn groot geworden in de stad. Het werd tijd om iets terug te doen." - Oos Kesbeke
“Wij willen lokale makers graag ondersteunen en meewerken aan extra aandacht voor de kleine maakindustrie in groot Amsterdam.” - Menno, Preciosa
“Amsterdam is groot geworden door handel en nijverheid. Dat hoort bij de identiteit van de stad. Samen met Amsterdam Made werken wij er graag aan om dit stukje DNA van de stad in stand te houden.” - Patrick, Breugem Bier