Bijzonder Amsterdams

Gewone spullen zijn er al genoeg

Stichting Cordaan - Bijzonder Amsterdams
Zwanenburgwal 206
Amsterdam
Naar de website

Makers

Bijzonder Amsterdams

Bijzonder Amsterdams is een label met handgemaakte spullen, gemaakt door Amsterdammers die bruisen van de creativiteit en werklust. Bij Bijzonder Amsterdams kiezen ze ervoor om verder te kijken dan iemands leeftijd, verstandelijk vermogen of psychische problemen. Want pas dan ontstaat er iets bijzonders.

Over de makers
Bijzonder Amsterdams gelooft dat iedereen een uniek talent heeft. Dat unieke talent, dáár focussen ze op bij Bijzonder Amsterdams. De makers krijgen opleidingen in ateliers om een ambacht te leren. En werk dat het beste uit hun talent haalt. In de ateliers en in de conceptstore annex restaurant in hartje Amsterdam, kunnen ze zichzelf ontwikkelen. Meebouwen aan iets groots. En producten lanceren om bijzonder trots op te zijn. Want bij Bijzonder Amsterdams hebben ze alleen maar originele, handgemaakte meubels en accessoires. Met liefde gemaakt door hun makers in hun eigen werkplaatsen en ateliers.

Over het bedrijf
Bijzonder Amsterdams is een onderdeel van het Leerwerkbedrijf van Stichting Cordaan. Ben je benieuwd naar wie de makers zijn en wat hun makers maken? Volg ze op Instagram via Bijzonder Amsterdams. Je kunt de producten zien en kopen in de conceptstore op Zwanenburgwal 206 in Amsterdam of via de webshop.

'Waardevol werk voor iedereen, want dat is waar wij voor staan!'

Makers

Bijzonder Amsterdams