Happy Earth

HAPPY YOU!

Schuttersweg 8
Hilversum
031850041472 hello@happyearthcare.com
Naar de website

Niels, Veerle & Martijn

Team

Happy Earth staat voor natuurlijke en duurzame verzorging. ‘Met een dosis vrolijkheid en optimisme creëren wij de allerbeste producten voor jou en voor de aarde.’ Er is een breed assortiment producten variërend van deodorant, douchegel, handzeep en bars tot babyverzorging. Alle producten zijn gecertificeerd 100% natuurlijk, vegan, vrij van chemicaliën en microplasticvrij!

Over de makers

Happy Earth is opgericht door Niels en Martijn, die beide een achtergrond hebben in grote FMCG bedrijven. Vanuit de drang om duurzamer te ondernemen en de vrijheid te hebben om betere keuzes te maken, zijn zij Happy Earth gestart.

Productieproces & duurzaamheid 

Bij Happy Earth is er bewust gekozen om alle producten lokaal te produceren. Ook de verpakkingen en grondstoffen worden van zo dichtbij mogelijk gehaald. De verpakkingen zijn duurzaam: zero waste, plasticvrij (blik) of 100% gerecyclede plastic flessen.

“Wij doen geen concessies als het om duurzaamheid gaat. We gebruiken alleen honderd procent natuurlijke gecertificeerde ingrediënten, duurzame verpakkingen en we produceren lokaal met groene energie.” – Veerle Boon, Brand & Innovation Manager

Alle producten worden gecertificeerd voor volledige transparantie richting de consument. Happy Earth draagt met trots de keurmerken van Amsterdam Made, NATRUE, Vegan Society en Zero Plastic Inside.

'Met een dosis vrolijkheid en optimisme creëren wij de allerbeste producten voor jou en voor de aarde.'

Niels, Veerle & Martijn

Team