Amsterdam Maker Festival

Op zaterdag 9 en zondag 10 september wordt het Amsterdamse Marineterrein omgetoverd tot één groot makersparadijs. Tijdens het Amsterdam Maker Festival komen twee dagen lang 100 hackers, crafters, coders, doe-het-zelfsers en uitvinders samen om te inspireren en te motiveren. En het mooie is: de entree is gratis!

Wat kun je verwachten van het Amsterdam Maker Festival?

Het Amsterdam Maker Festival presenteert de Amsterdam Maker Movement. Dit doen ze met inspirerende sprekers, virtual reality, demonstraties, ambachten, kunst, interactieve installaties, open design sessies, workshops en nog veel meer.

Het Marineterrein

Naast het kennismaken met de Amsterdamse maakwereld, is dit ook dé kans om te ontdekken wat het Marineterrein precies is. Waar staat het voor? Wat gebeurt er nu eigenlijk op dit – ietwat mysterieuze – Marineterrein? En wat gaat er in de toekomst met dit stukje Amsterdam gebeuren?

Amsterdam Beer Festival

En tot slot kun je in het eerste weekend van september in de wereld van het bier duiken tijdens het Amsterdam Beer Festival, dat onderdeel is van het Maker Festival. Kijk voor meer informatie over het Amsterdam Maker Festival op de website.

Bekijk hier de aftermovie van de voorgaande editie:

Fotocredits: Twycer