De Amsterdamsche Kerstmarkt

Zie jij ook ieder jaar weer op tegen de kerstinkopen? Breng je je dagen liever op een andere manier door dan een eindeloze jacht naar cadeautjes in overvolle winkelstraten? Dan is de Amsterdamsche Kerstmarkt jouw verlosser. Hier zijn de leukste presentjes op één plek verzameld.

Stressvrij cadeautjes kopen

In het laatste weekend voor Kerst wordt de Kromhouthal in Noord omgetoverd tot een groot kerstparadijs. Niet alleen stallen deelnemers hun (Amsterdamse) producten voor je uit, je kunt je er tegoed doen aan tal van lekkernijen én er is muzikaal vermaak voor je geregeld. Oftewel: er wordt alles aan gedaan om jouw kerstinkopen stressvrij te maken. Extra leuk: je kunt je gekochte cadeautjes in laten pakken bij de inpakservice van de markt.

Amsterdamse makers

Een Amsterdamsche Kerstmarkt zonder Amsterdamse makers is natuurlijk geen kerstmarkt, dus je komt flink wat makers uit onze community tegen. Zo staat de Amsterdamsche Zeepfabriek er met hun producten en zijn Brandt & Levie en Oedipus aanwezig als partners van het event. Dus trek je kersttrui maar vast uit de kast, want christmas comes early dit jaar. Check de website van het evenement voor meer informatie.