De Amsterdamse Maakwereld: #01

In 2015 kwamen we van de grond en gingen als een speer van 100 naar 250 leden. En niet te vergeten: we deelden de eerste vijf keurmerken uit! In 2016 gaat het hele ‘Amsterdam Made Circus’ van start en ligt er voor onze leden dus heel veel in het verschiet: een samenwerking met interessante partners, een onderzoek naar lokaal produceren in Amsterdam, inspirerende netwerkevents en een trainingsprogramma toegespitst op makers.

In 2016 blijven we bovendien heel graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van onze makers. Heb je dus een interessant nieuwtje, een kersvers product of wil je een evenement met ons delen? Mail het naar redactie@amsterdammade.org! Dan zorgen wij voor extra exposure in de vorm van een nieuwsbericht op onze website én op facebook.

We sluiten dit nieuwsbericht af met een mededeling over twee van onze makers. De bamboe loopfiets voor kinderen van Kaboogabike vanaf vorige maand te bestellen via de website van hun crowdfundingcampagne. Tot en met 18 januari krijg je zelfs een beetje korting op de aankoop van dit duurzame stuk speelgoed. Een van onze andere makers is ook aan het crowdfunden geslagen: TWO-O wilt met kickstarter hun petten met houten klep aan een breder publiek gaan verkopen. Vanaf heden kunnen zo modeliefhebbers van over de hele wereld er een bestellen via de website van TWO-O.