BioBorrel: de biologische netwerkborrel van Amsterdam

Ben je werkzaam in de biologische sector en zou je graag eens van gedachten willen wisselen met vakgenoten? Kom dan naar de BioBorrel op donderdag 30 maart in Pakhuis de Zwijger.

Waarom een BioBorrel?

Dertig jaar geleden had biologisch voedsel nog een geitewollensokkenimago. Hoe anders is dat vandaag de dag, met een continue groei van producten, aanbieders en afnemers in de biologische sector. Het is een business geworden. En die business kent discussies: groot- versus kleinschaligheid, lokaal of van ver, vragen over productiviteit en prijsvorming, keurmerken, verantwoordlijkheid en principes. Voor Eymert van Manen (Het Blauwe Huis), Karst Kooistra (Landgoed Bleijendijk), Kees van Zelderen (Biohuis / biologisch boer)
en Thomas van Hasselt (graanhandelaar) reden genoeg om een borrel te organiseren waar plek is voor dialoog en interactie, nieuwsgierigheid en informatie-uitwisseling over actuele onderwerpen.

Aanmelden

Bavo van den Idsert (directeur van Bionext) zal spreken tijdens de allereerste BioBorrel. Of je nu net komt kijken in de biologische sector of er al jarenlang in werkzaam bent; iedereen is welkom, entree is gratis. Aanmelden kan via de site van Pakhuis de Zwijger.