Schrijf je in voor een van de Circus of Food bierworkshops

De bierspecialisten van De Kweker zullen een week lang vertellen over het vakmanschap bier aan de hand van masterclasses en workshops. Heb jij een bedrijf in de foodbranche? Schrijf je dan snel in!

Circus of Food: bier!

Tijdens het Circus of Food vindt iedere ochtend een bierontbijt plaats waar diverse non-alcoholische bieren geproefd worden, in combinatie met brood gemaakt van bierbostel, belegd met authentieke bierkazen. Ook vinden er iedere dag proeverijen plaats met speciaalbiertjes die zijn gebrouwen in Amsterdam. Je kunt kennis maken met de biertjes van Gebrouwen door Vrouwen, De Prael, Brouwerij ’t IJ, De zeven deugden, Breugem, Amsterdam Brew Boys, Two Chefs Brewing, Wispe en Oedipus.

Masterclasses

Uiteraard wordt ook het spijs niet vergeten: want bij welke gerechten drink je al die biertjes nu? Volg masterclasses van Lowlander Beer en Wynand Fockink of Jo Vaessen.

Al met al een week die volledig in het teken staat van een van Neerlands favoriete drankjes. Wil je meer weten of je inschrijven voor de masterclasses? Kijk dan op de website van De Kweker.