De Amsterdamse Maakwereld: week #44

Het allerbelangrijkste nieuws van deze week, voor ons tenminste, komt uit ons eigen team! We zijn blij en trots dat Sophie vanaf heden deel uitmaakt van Amsterdam Made. Sophie is dol op design en nieuwe foodtrends en gaat zich volledig onderdompelen in de Amsterdamse maaksector. Ze gaat onder andere de social media bijhouden en artikels schrijven voor op de site. We heten Sophie van harte welkom!

De makers bij NOToys brengen een nieuwe DIY kit uit: een speelgoedwagen die je thuis zelf in elkaar zet met een kartonnen drinkpak en rubberen banden. Zo verander je jouw lievelings (zuivel)drank in een razendsnelle wagen. Ook MrMaria kwam met een nieuw product: de Nijntje beanbag chair. Leuk voor de kinderen, maar wij zouden hem ook wel willen hebben want hij is hartstikke hip!

Ace & Tate lanceerde haar nieuwe collectie, die nu in hun webshop te koop is. Hun Clubmaster-monturen zijn dit najaar groen en blauw van kleur. Ook De Tweekoppige Phoenix is druk bezig geweest! Vanaf deze week staat hun webshop online waar je hun alcoholische geneugten vanuit je luie stoel kunt bestellen.

LetterPress Amsterdam stond vorige week in Leiden op de Boekkunstbeurs, in de prachtige Sint Pieterskerk. Hier kwamen het hele weekend drukkers en tekenaars samen om hun werk tentoon te stellen.

Bonusbericht! Ben jij een maker en wil je graag een nieuwe werkruimte, waar je ook je producten kan verkopen? Dan kun je terecht bij de Local Goods Store in De Hallen. Daar is afgelopen week namelijk een plek vrij gekomen. Wees er dus snel bij want voor je het weet is ‘ie weg!