De weg naar lancering

Tijdens de voorbereiding zijn de ideeën geëvalueerd van een keurmerk voor producten tot een netwerkorganisatie die zich bezig houdt met een grote verscheidenheid aan activiteiten. We zijn dan ook heel blij dat we, met de lancering van de website, de eerste grote stap kunnen nemen.

De afgelopen maanden heeft Marit haar team mogen versterken met vier enthousiastelingen die tenminste wekelijks bij elkaar komen. Inmiddels is dit een hecht team waarin verschillende kwaliteiten samen komen. Waar de eerste meetings in het teken stonden van heel veel ambitie en ideeën, hebben we de afgelopen weken heel gericht naar de lancering van de website kunnen werken. Iedereen heeft zich ingezet dit tot een succes te maken. En nu kunnen we aan de slag met het uitwerken van de alle overige plannen en echt een verschil maken.

Daarnaast zijn we erg gelukkig met onze vaste stek bij B.Amsterdam waar we binnenkort onze werkplek feestelijk zullen openen. Vanuit hier gaan we samen met onze partners nieuwe ideeën uitwerken en programma’s lanceren om de maker in de Metropoolregio Amsterdam te helpen groeien.