De leukste evenementen in december

Het is december! De feestmaand is officieel van start en zoals ieder jaar staat er nog van alles op de agenda om deze maand nóg feestelijker te maken. Dit ga je in december doen!

14+15 december & 21+22 december – The Maker Market – De Hallen

Een evenement dat natuurlijk niet in ons lijstje mag ontbreken: The Maker Market, in de Hallen. Onze thuisbasis. In december vindt-ie maar liefst twee weekenden plaats: op 14 en 15 december en op 21 en 22 december. Mooie momenten om lokale Kerstcadeautjes in te slaan. Meer info.

15 december – The Hoxton Market: Jolly Good Swap – Hoxton Hotel, Herengracht 255

Kan jij nog wel een feestelijke outfit gebruiken voor de decembermaand, maar wil je geen nieuwe items aanschaffen? Ga dan naar Jolly Good Swap in het Hoxton. Samen met United Wardrobe organiseert het Hoxton een kledingruilparty. Neem zelf oude kleding, accessoires en schoenen mee en ruil ze voor een nieuwe outfit! De entree wordt geschonken aan een goed doel. Meer info.

18 december – Be Bio Borrel – Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179

Begeef jij je in de biologische sector of ben je er in geïnteresseerd? Ga dan naar de BioBorrel op woensdag 18 december in Pakhuis de Zwijger. Elke editie bestaat uit twee korte presentaties en een discussie. Aansluitend wordt de aanwezigen mede dankzij de Vrienden van de BioBorrel een drankje aangeboden. Toegang is gratis! Meer info.

19 december – HVA Ondernemersmarkt – De Hallen

Na een succesvolle editie in 2018 keert de HVA Ondernemersmarkt ook dit jaar weer terug in de Hallen. Op donderdag 19 december presenteren HVA-studenten van de Minor Ondernemerschap hun ideeën aan het grote publiek. De startende ondernemingen varieren van genderneutrale mode-accessoires tot een interactieve roosterapp. Draag jij deze startende, ondernemende studenten een warm hart toe? Kom dan zeker even langs! Meer info.

evenementen in december

20 t/m 23 december – Amsterdamsche Kerstmarkt – Westergasterrein

Een aantal van onze makers is dit jaar op de Amsterdamsche Kerstmarkt te vinden op het Westergasterrein. “De plek waar je jezelf trakteert op lokale lekkernijen, winterkost, glühwein, warme choco, culinaire hapjes, speciaalbieren en goede wijnen. De plek waar je geniet van (live) muziek, films, kunst en cultuur. De plek waar je uitglijers maakt op de ijsbaan of spelletjes doet met de kids. De plek waar je je stem verliest aan de kerstkaraoke. En waar je danst tot in de late uurtjes,” aldus de organisatie. Meer info.