De leukste evenementen in januari

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een lijstje met de leukste evenementen in januari. Begin het jaar goed en zet je agenda vol!

9 januari – Talk Green to Me – ITA (Internationaal Theater Amsterdam) Leidseplein 26

Wil je duurzamer leven maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Kom dan op 9 januari naar Talk Green to Me in het ITA. Tijdens deze inspirerende avond zullen verschillende sprekers het podium betreden om hun (praktische) tips voor een sustainable lifestyle met je te delen. Meer info.

11 januari – The Hoxton Market: Veganuary Edition – Hoxton Hotel, Herengracht 255

Iedere maand organiseert het Hoxton in Amsterdam The Hoxton Market. En ieder maand hangen ze daar een ander thema aan. Het nieuwe jaar beginnen ze goed, met de Veganuary Edition. Een markt die volledig veganistisch is! Van veganistische snacks, tot veganistische kaarsen, hier ben je aan het juiste adres. Meer info.

12 januari – Homeware Market – De Hallen

Gloednieuw in De Hallen: de maandelijks terugkerende Homeware Market. De organisatie zit tevens achter de succesvolle Sunday Market op het Westergasterrein, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. Wat je hier zult treffen? Alles voor in huis, direct van de makers. Meer info.

amsterdamse evenementen in september

25 + 26 januari – The Maker Market – De Hallen

En natuurlijk mag ook dit event niet ontbreken in ons lijstje: The Maker Market. Iedere maand weer een feestje. Maak kennis met makers van de mooiste producten, veelal uit Amsterdam. Meer info.