De leukste evenementen in maart

9/3 – 12/3 – Ambacht in Beeld Film Festival – Lab 111, Amsterdam

Wegens het succes in 2018 en 2019, organiseert het Ambacht in Beeld ook in 2020 het Film Festival: van 8 t/m 12 maart 2020 in LAB111 te Amsterdam. Met internationale documentaires, Q&A’s met filmmakers en talks door ambachtslieden.

VERPLAATST NAAR 28/9 20/3 – Spark Conference 2020 – Keizersgracht 264, Amsterdam

Wil jij je bedrijf laten groeien en nieuwe contacten opdoen? Kom dan naar de Spark Conference 2020 in de THNK School of Creative Leadership. Er is een mooi programma gecureerd met hoge kwaliteit sessies en inspirerende sprekers.

GEANNULEERD 20/3 – De Groene Garderobe – Pakhuis de Zwijger

Hoe kom je stijlvol voor de dag en denk je tegelijkertijd aan het milieu? Tijdens De Groene Garderobe op 20 maart komen interessante sprekers om de dialoog aan te gaan hoe je van fast fashion naar fair fashion overstapt.

GEANNULEERD 20/3 – 22/3 – Amsterdam Wine Festival – Westergasfabriek

Liefhebber van wijn? Dan ben jij in het weekend van 20 maart in de Westergasfabriek te vinden. Daar vindt namelijk het Amsterdam Wine Festival plaats.

GEANNULEERD 28/3 + 29/3 – The Maker Market – De Hallen

Je ziet ‘m maandelijks voorbijkomen in deze rubriek en dat is natuurlijk niet voor niets. The Maker Market in De Hallen is hét maakevent van de stad. Eens per maand verzamelen de leukste maakbedrijven zich in De Hallen om hun product en het verhaal erachter aan het grote publiek te tonen. Het perfecte moment om cadeautjes in te slaan of natuurlijk lekker voor jezelf te shoppen.

GEANNULEERD 27/3 Workshop Doelen Stellen – New Metropolis Nieuw-West

Vind jij het lastig om doelen te stellen? Of om je er vervolgens aan te houden? Kom dan naar de workshop Doelen Stellen in New Metropolis Nieuw-West. Psychologe en trainer Astrid Mettendaf gaat aan de slag met dit interessante thema.

Maker van Amsterdam Made?

Neem dan vooral ook even een kijkje tussen onze eigen events in de eventkalender!