Zo zet je jouw merk op de kaart

Ben je een creatieve ondernemer en heb je een ontzettend tof product of fijne dienst op de markt gebracht? Maar vind je het lastig om het verhaal van jouw merk te vertellen? Dan is het For Your Information college in Pakhuis de Zwijger op vrijdag 24 november iets voor jou.

Wat is jouw verhaal?

Ieder merk heeft een verhaal. Of dat nu een koekjesfabriek is of een schoonmaakbedrijf. Maar hoe trek je met dat verhaal de aandacht van potentiële opdrachtgevers of klanten? Hoe zet je een verhaal neer dat raakt én verkoopt. Eva Kaldenbach, oprichtster van De Verhalenmakerij, gaat dat op uitnodiging van de Kunstenbond vertellen. Wat is het dat jou onderscheidt en hoe vertaal je dat naar het verlangen van je opdrachtgever? Heb je dat scherp, dan ben je een overtuigend merk.

For Your Information

De For Your Information (FYI) programmareeks is een initiatief van Pakhuis de Zwijger in samenwerking met de Kunstenbond. De kunstenbond is een nieuw geluid om de waarde van creativiteit voor de maatschappij duidelijk te maken. FYI is speciaal voor creatieve ondernemers. Wil jij bij de volgende editie op 24 november aanwezig zijn? Reserveer een plekje via de website van Pakhuis de Zwijger.