Verslag van de Amsterdam Made Nieuwjaarsborrel 2020

Donderdag 9 januari was het tijd voor de Amsterdam Made nieuwjaarsborrel 2020. Ook dit jaar hadden we weer een spectaculaire locatie: de A’DAM Toren! Ondanks de vele nieuwjaarsborrels in deze periode én het barre Nederlandse weer, was het gezellig druk met enthousiaste makers en partners uit onze Community. Een klein verslag!

Amsterdam Made 2020

Voordat er écht geproost kon worden op een succesvol nieuw maakjaar, namen we onze leden mee in de plannen voor 2020. In 2019 hebben we achter de schermen hard gewerkt om de Community nog beter te maken en hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd in de organisatie. Zo is er geen verschil meer tussen de Community en het Keurmerk: vanaf heden dragen álle leden het Amsterdam Made predicaat. De toelating is daardoor wel aangescherpt: wie lid wil worden moet niet alleen gevestigd zijn in de Metropoolregio Amsterdam: het bedrijf moet hun product op Nederlandse bodem vervaardigen en voldoen aan de kernwaarden Creativiteit, Vakmanschap en Duurzaamheid. Toelating gebeurt onder het toeziende oog van een onafhankelijke jury (voorheen de Keurmerkcommissie).

nieuwjaarsborrel 2020

Verder hebben we tijdens de borrel de Amsterdam Made Ambassadeurs geïntroduceerd aan de rest van de Community – een groep makers die de rest van de leden vertegenwoordigd – en betrad Joost van Brouwerij de 7 Deugden het podium (dank voor de heerlijke biertjes die mee naar huis mochten!).

Nieuwjaarsborrel 2020

Na het ‘officiële’ gedeelte was het uiteraard tijd om het glas te heffen en bleef het nog lang gezellig in de A’DAM Toren. Bij deze willen we namens het team van Amsterdam Made iedereen bedanken voor hun komst en enthousiasme: het was wederom een geslaagde nieuwjaarsborrel! Op naar een mooi nieuw maakjaar.

Wil jij je ook graag aansluiten bij de Amsterdam Made Community? Word lid!