Het Versnellingshuis

Helpt ondernemers verder

Het Versnellingshuis
Het Versnellingshuis helpt ondernemers de (volgende) stap te zetten in de circulaire economie. Dat doen ze door jou te inspireren en informeren, in contact te brengen met andere ondernemers of te begeleiden met hun expertise en kennis. Daarnaast werken ze ook aan sectorbrede transities.

Zij richten hun op het bedrijfsleven omdat ondernemers de grootste impact realiseren, richting hun afnemers, toeleveranciers en uiteindelijk de consument. Samen met overheid en politiek kunnen ze het systeem veranderen, richting een circulaire economie. Daarom bieden ze ondernemers niet alleen kennis en inspiratie, maar helpen ze hen ook echt stappen te zetten en veranderingen in ketens te realiseren middels MatchmakingMaatwerk en Moonshots.

Het Versnellingshuis werkt ook met partners door het hele land aan de circualire economie: hun Versnellingspartners bieden circulaire diensten en adviezen aan, zowel regionaal, in de sector of op financieel gebied. Benieuwd? Via deze pagina vind je de juiste Versnellingspartner.