Muvipro Films

Video production company

Muvipro Films
Muvipro is een dynamisch videoproductiebedrijf gevestigd in Amsterdam en Maastricht en bestaat uit een jong, creatief en gepassioneerd team. Van krachtige campagnes tot meeslepende aftermovies en diepgaande documentaires; vanaf het begin tot het eind staat een professionele productie centraal.

Wat Muvipro uniek maakt, is de combinatie van een strategische benadering en een op maat gemaakte aanpak voor elk project. Het team streeft naar een aanpak die aansluit bij de doelgroep en de marketingstrategie van een bedrijf, klein of groot. Op die manier wordt er een project neergezet dat niet alleen een boodschap naar beeld vertaalt, maar ook voor sterke interactie zorgt.

Muvipro specialiseert zich met name in muziekvideo’s, commercials en documentaires. Wat alle creaties verbindt, is het meeslepende element van storytelling. Muvipro legt sterk de nadruk op het creëren van krachtige verhaallijnen en het effectief vertalen van een boodschap naar beeld en geluid om het publiek volledig mee te nemen.

Wat kan Muvipro betekenen voor jou als maker?
Of je nu een korte inspirerende video wilt voor op jouw social accounts of een uitgebreidere documentaire over het verhaal achter jouw merk; Muvipro denkt van begin tot eind mee en maakt een video waar jij trots op bent. Ook kan Muvipro adviseren over waar je jouw video het beste kunt inzetten. Wil je eens vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden? Neem contact op met Arthur de Weerdt via a.deweerdt@muvipro.eu.

Benieuwd naar het werk van Muvipro?
Bekijk de inspirerende Amsterdam Made campagnevideo’s van 2022 en 2023. Ook maakte Muvipro een aantal korte video’s voor Amsterdam Made makers: