The Maker Store

Unieke producten van lokale makers

The Maker Store
The Maker Store is dé plek in Amsterdam voor unieke en authentieke producten van hoge kwaliteit, gemaakt door lokale makers. De winkel biedt een combinatie van hoogwaardige accessoires, innovatieve kunstwerken, duurzame mode en meer. De winkel bevindt zich in de monumentale passage van De Hallen Amsterdam, een prachtig gerenoveerde tramremise.

The Maker Store creëert een platform voor, door en over makers, waar zowel de makers zelf als hun publiek inspiratie opdoen. Zo willen ze makers en hun publiek de mogelijkheid geven om elkaar te leren kennen. De verhalen achter producten staan dan ook centraal en er is dan ook, zowel in de store als online, te lezen over de oorsprong. Ontdek de inspirerende verhalen die schuilgaan achter het productie- en ontwerpproces van de verschillende artikelen in de store of op een van de evenementen.

The Maker Market
The Maker Store organiseert iedere maand The Maker Market. Op deze knusse weekendmarkt (in de grote hal van De Hallen) vind je duurzame merken van echte makers uit Amsterdam en omstreken. Elke editie biedt een uitgebreid aanbod aan handgemaakte producten, ontworpen en geproduceerd met liefde en vakmanschap. Het is dé plek om jonge en innovatieve makers van over de hele wereld te ontmoeten.