Boostpaint

Matte meubelverf

Buitenveldert
Amsterdam
info@boostpaint.com
Naar de website

Martine Ruskus

Oprichter

BOOSTPAINT is gebruiksvriendelijke matte meubelverf, dé nieuwe hit in de verf-wereld. De verf schildert heerlijk makkelijk weg, is erg zuinig en vergt amper tot geen voor-of nabehandeling.

Over BOOSTPAINT
BOOSTPAINT is de ideale matte meubelverf om je oude meubel mee te restylen. Het is een verfsoort met een eigentijds karakter, bevat hoogwaardige vulstoffen, matterende materialen en is geheel milieuvriendelijk.

Productie & duurzaamheid
Alle producten van BOOSTPAINT worden gemaakt op Nederlandse bodem. Eigenaresse Martine is het brein achter het recept van de verf en giet elk potje zelf met de hand. Ook doet zij het etiketteren en verpakken, allemaal in Amsterdam. De verf is duurzaam geproduceerd, vrij van oplosmiddelen en bevat geen lood.

BOOSTPAINT kopen?
De BOOSTPAINT webshop heeft een overzicht van alle beschikbare kleuren, die kun je daar bestellen. Wil je jouw bestelling liever direct afhalen? Bekijk dan het dealeroverzicht om een verkooppunt bij jou in de buurt te zoeken. BOOSTPAINT is daarnaast vaak aanwezig in Amsterdam, op de Lindengracht-markt op zaterdag en de Noordermarkt op maandag.

'BOOST your furniture!'

Martine Ruskus

Oprichter