Breugem Bier

Bonding Beer

Breugem bier
Nieuwe Hemweg
Amsterdam
088 130 88 90
Naar de website

Patrick Breugem

Brouwer

Breugem Bier is een ambachtelijke bierbrouwerij en proeflokaal, gevestigd in Amsterdam. De brouwerij heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het produceren van kwaliteitsbieren met een unieke smaak.

Over de maker
Breugem is geen verzonnen naam met een Belgische klank, maar gewoon de naam van de man achter het bier. Het Breugem verhaal is begonnen in 2009 met meesterbrouwer Patrick Breugem. Brouwend sinds 2004 bij onder andere bij De Prael, De Molen, Het Veulen & De Zeven Deugden. De basis van het merk komt voort uit Patricks positieve levensinstelling. Jaren terug had Patrick een ernstig ongeluk en lag hij enkele weken in coma. Maar hij vocht zich terug en ging doen waar hij echt blij van werd: bierbrouwen.

Het productieproces & duurzaamheid
Breugem Bier heeft een duurzame benadering van het brouwproces. Alle bieren worden in de eigen brouwerij gemaakt. Het bedrijf maakt gebruik van lokale ingrediënten waar mogelijk en probeert afval tot een minimum te beperken. Het bedrijf werkt ook samen met andere duurzame bedrijven om de impact op het milieu te verminderen.

'Een positieve, open houding maakt het leven een stuk leuker!'

Patrick Breugem

Brouwer