Eberhardjes Amsterdam

Hét koekje van Amsterdam dat verbindt

Eberhardjes Amsterdam
Oudezijds Voorburgwal 74
Amsterdam
0650246519 info@eberhardjes.nl
Naar de website

Ineke & Résalieke

Initiatiefnemers

Goed doen voor Amsterdam was nog nooit zo lekker en gemakkelijk! Eet, koop of serveer de Eberhardjes en jij maakt direct verbindende initiatieven ván Amsterdammers vóór Amsterdammers mogelijk.

Voor de stad én elkaar zorgen
Het Amsterdamse Eberhardje is vernoemd naar Eberhard van der Laan. De opdracht van de oud-burgemeester aan alle Amsterdammers was ‘Zorg goed voor onze stad en voor elkaar’. Samen met Holtkamp Horeca Patisserie & Croquetten startten Ineke en Résalieke in 2018 met het bakken van dit koekje met een verhaal. Doordat de horeca van Amsterdam de boodschap omarmde, is het Eberhardje niet meer weg te denken uit onze hoofdstad. Met de netto opbrengsten van de Eberhardjes worden verbindende initiatieven in Amsterdam gesteund en zichtbaar gemaakt. Dit gebeurt via de stichting ‘Hart voor je stad’.

Er is al meer dan 20.000 kilo Eberhardjes verkocht via de horeca en consumenten. Naast een eigen winkel heeft Eberhardjes in de stad zo’n 25 horeca afnemers en een groeiend aantal verkooppunten die samen met hen het verhaal vertellen. En ze groeien graag verder!

Goed doen voor de stad
Eet of koop je Eberhardjes, dan doe je meteen iets goeds voor de stad. Samen met jou en zoveel mogelijk ondernemers, bewoners en bezoekers wordt ‘hét koekje van Amsterdam’ tot een succes gemaakt. Zo realiseert Eberhardjes een duurzame inkomstenbron voor de stad en maken we met elkaar Amsterdam socialer en leefbaarder.

Meer weten over Eberhardjes?
Lees meer op de website van Eberhardjes en volg de laatste nieuwtjes hier.
Op sociale media vind je Eberhardjes via Instagram, Facebook en LinkedIn.

Ineke & Résalieke

Initiatiefnemers