SMPL

100% natuurlijke huidverzorging

SMPL skincare
Chopinstraat 12
Amsterdam
0611193934 info@smplskin.com
Naar de website

Evi van Splunder

Eigenaar

Willemijn & Liselotte

Founders

De filosofie van SMPL is simpel: SMPL gelooft dat de huid alleen verzorgd kan worden door de beste natuurlijke ingrediënten en producten. Alle producten van SMPL – van de reinigingscrème tot het serum en de gezichtscrème tot de zonnebrand – zijn dan ook geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd.

Over de makers
SMPL is oorspronkelijk de creatie van founders Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn. Inmiddels in SMPL overgenomen door Evi van Splunder, die ook een grote passie heeft voor natuurlijke huidverzorging. “Zelf struggelde ik jaren met hormoonschommelingen, eczeem en een gevoelige huid, waardoor ik me ben gaan verdiepen in de effecten van hormoon verstorende stoffen en irriterende ingrediënten in verzorgingsproducten. Conclusie: geen troep meer op mijn lijf. Natuurlijke huidverzorging is the only way to.”

Het productieproces & duurzaamheid
De producten van SMPL worden in een tweetal laboratoria in Nederland geproduceerd. Eén in Amsterdam en één in Brabant. Deze laboratoria staan bekend om hun ambachtelijke manier van produceren. Er wordt alleen gekozen voor ingrediënten van natuurlijke oorsprong; vegan, biologisch afbreekbaar en vrij van microplastics.

Daarnaast kiest SMPL voor de duurzame verpakkingen – bio-based tubes van suikerriet, flessen van glas en gerecycled plastic en recyclebare doosjes – en verminderen ze hun CO2 voetafdruk door de pakketjes zoveel mogelijk met de fiets te laten bezorgen. Ook draagt SMPL bij aan acties voor het herstel van de planeet. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de duurzame missie van SMPL.

 

Evi van Splunder

Eigenaar

Willemijn & Liselotte

Founders