Steam Waverz

Tea Artworks

Angeliek Caelen

Eigenaar

Steam Waverz geeft een glimlach aan elke gast. Creëer een mooi theeritueel met dit kleurrijke papier-design. Je legt eenvoudig de stijlvolle thee-accessoire op de rand van jouw gevulde theekop en the magic happens! De personages veren op én ontmoeten elkaar op de theekop. Met deze aandachtschenker vier je vriendschappen en geniet je nog meer van jouw slow tea. Je deelt steam waverz aan tafel of je geeft dit envelop cadeau per post.

Over de maker
De designer van Steam Waverz is Angeliek Caelen. Zij ontwierp dit bijzondere product vanuit de wens om iemand te bedanken. Angeliek runt haar eigen Studio Limoen, waar ze de vaste collectie van Steam Waverz tekent én voor andere bedrijven en magazines illustreert. Steam Waverz bestaat sinds 2015 en wordt verkocht in diverse landen.

Het productieproces & duurzaamheid
De Steam Waverz worden ontworpen en geproduceerd met oog voor onze omgeving. Je kunt meerdere keren genieten van de Steam Waverz, want ze zijn herbruikbaar. Ze worden geproduceerd in Nederland, bedrukt met food packaging ink en verpakt in biofolie zakjes. Het verpakken gebeurt in Amsterdam in samenwerking met een sociale werkplaats.

'Tea breathes this artwork to life'

Angeliek Caelen

Eigenaar