Studio Ching-Hui Yang

Discover Unique Jewellery

IJburglaan 543
Amsterdam
info@chinghuiyang.com
Naar de website

Ching-Hui

Oprichter

Studio Ching-Hui Yang is een eigentijds sieradenatelier in hartje Amsterdam. De studio maakt unieke sieraden van duurzame materialen waaronder biohars, gerecycled acryl en glas.

Over de maker
De studio wordt geleid door de Taiwanese ontwerper Ching-Hui Yang. Zij is afgestudeerd in MA Material Futures aan Central Saint Martins in Engeland aan het London College of Fashion met een First Class Honours in Bachelor of Arts – Fashion Jewellery. Ching-Hui verkent verschillende materialen, vaardigheden en modi om de grenzen van wat sieraden definieert uit te dagen. “Ik haal veel inspiratie uit het onderzoeken van mensen en vind de relatie tussen lichaam, object en de afwezigheid van een object zeer interessant.”

Productieproces
Bij Studio Ching-Hui Yang zijn ze trots op hun vakmanschap. Alle sieraden worden gemaakt in Amsterdam. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd door Ching-Hui, van het maken van de mal voor bioharsblokken tot het solderen van de metalen structuren met behulp van verschillende materialen en technieken. Voor de productie werkt Studio Ching-Hui Yang samen met lokale leveranciers van glaskralen in Amsterdam, lasersnijders in Wormerveer en leveranciers van metaalmaterialen in Nederland, waarmee ze hun toewijding aan innovatie en gemeenschapsondersteuning laten zien.

Duurzaamheid
Duurzaamheid vormt de kern van hun waarden. “Onze milieuvriendelijke verpakking draagt ​​met trots het FSC®-certificaat, wat onze toewijding aan verantwoorde inkoop en bosherstel benadrukt. Wij zijn van mening dat sieraden gemaakt moeten worden om een ​​leven lang mee te gaan. Onze aandacht voor detail zorgt ervoor dat elk stuk even duurzaam als mooi is.”

Ching-Hui

Oprichter