The Amsterdam Coffee Festival

De bedenkers van het Amsterdam Coffee Festival zien koffie als veel meer dan enkel een warm drankje. Zij zien het als ‘centrum van een levendige, creatieve lifestyle met een unieke sfeer die wordt gevormd door de mensen die er zo gepassioneerd over zijn’. Zes jaar geleden organiseerden zij daarom voor het eerst het Londen Coffee Festival: een evenement waar – zes jaar later – ruim dertigduizend koffieliefhebbers op afkomen. Drie jaar na de eerste editie in Londen besloten de organisatoren de oversteek naar Nederland te maken en zo werd het Amsterdam Coffee Festival geboren.

Amsterdam Coffee Festival
Tijdens het evenement ontdek je de nieuwste koffietrends, wordt kennis met elkaar gedeeld en wordt er uiteraard een mooi feestje gebouwd. Je kunt de beste latte art-artiesten live aan het werk zien, dansen op het espresso-martinifeestje, workshops volgen en natuurlijk heel veel koffie proeven.

Amsterdam Made
Uiteraard zijn er ook een aantal Amsterdamse makers op het festival te vinden. Onder andere Lemon Poppy en Vuurbrood staan er met hun fantastische producten.

Wil je meer weten over het evenement? Neem dan een kijkje op de website van het Amsterdam Coffee Festival.