Schrijf je in voor de Amsterdam Food Pitch!

Brouw jij een superieur biertje? Maak je de beste sambal? Is jouw product een aanvulling in elke (professionele) keuken? Schrijf je dan voor 22 maart in voor de Amsterdam Food Pitch!

Wat is de Amsterdam Food Pitch?

Om hun vijftigste jubileum te vieren, biedt de Amsterdamse groothandel De Kweker makers (in de dop) de kans om hun lekkerste eet- of drankproduct daadwerkelijk te produceren. Een professionele vakjury beoordeelt alle inzendingen en de winnaar scoort de titel ‘lekkerste product van 2018’ én belandt in de schappen van De Kweker.

Wat is De Kweker?

De levensmiddelen groothandel De Kweker is een van de oudste groothandels van Amsterdam, een familiebedrijf dat al in 1949 werd opgericht onder de naam P. Vroegop en Zonen. Al vanaf het begin richt De Kweker zich op het leveren van hoogwaardige en eerlijke levensmiddelen aan een uiteenlopend scala aan winkels, cateraars, restaurants en hotels in en rond Amsterdam. Honderden foodprofessionals doen dagelijks inkopen bij de groothandel. Al vanaf de beginjaren maakt het bedrijf zich sterk voor innovatieve producten van startende producenten. En met hun vijftigjarige jubileum doen ze daar nog een schepje bovenop met de Amsterdam Food Pitch.

Meld je aan!

Dus, heb jij het ultieme recept voor wildbouillon, citroenrozensiroop, zoetzure wortels of urban kelderkaas en kan je niet wachten om dit recept met de buitenwereld te delen? Meld je dan voor 22 maart aan voor de Food Pitch op de website van De Kweker.

Meer weten over De Kweker? Neem een kijkje op hun persoonlijke pagina!