Amsterdam Made siert Kalopsia Windowshop

Iedere twee maanden kan het winkelende publiek zich er vergapen aan een wisselende tentoonsteling verbonden aan uiteenlopende thema’s. En met trots mogen we vertellen dat dit keer een groep innovatieve leden van Amsterdam Made de etalage van Kalopsia siert. Het thema luidt dan ook:

I T ‘ S   A   B R I G H T   F U T U R E !

Roos Petrie, bedenker van de windowshop, vertelt. ‘De naam Kalopsia staat voor het verspreiden van schoonheid en creativiteit. Ik geloof namelijk dat het zien van iets moois, hoe klein en in welke vorm dan ook, direct van invloed is op je humeur. Kalopsia geeft het fenomeen windowshopping een totaal nieuwe dimensie: het biedt de voorbijganger verwondering, troost, of een glimlach. De etalage geeft haar aanschouwer zo inspiratie en is tegelijk een podium voor lokale makers.’

De windowshop gaat dit keer geheel over Amsterdam Made en laat het publiek kennismaken met innovatieve producten die in onze stad worden gemaakt.

Frederike Top

CRE8

House of Thol

Waarmakers

Uncover Lab

Het merendeel van de tentoongestelde producten werden gemaakt met een 3D-printer of een lasersnijder. Ben je nieuwsgierig geworden? Je vindt Kalopsia op Haarlemmerdijk 171 en It’s a Bright Future is te zien tot eind juni.