De Amsterdamse Maakwereld: #11

UNBEGUN heeft een nieuwe collectie met stoere rugtassen, gemaakt van oude marktzeilen van de Albert Cuyp. Ze zijn te verkrijgen in de kleuren wit, blauw en rood. Je koopt er een in onze webshop.

Dat onze matties van B. Amsterdam een prachtig pand hebben, dat wisten vele van jullie wel. Maar dat ze ook nog cooler dakterras hebben, dat misschien niet. De start-up hub B. opent hier deze zomer een restaurant/bar waar je terecht kunt vanaf het ontbijt tot de borrel. De rooftop bar krijgt de naam Bureau Amsterdam en heeft een uitzicht om u tegen te zeggen!

Indusigns ontwierp nieuwe (oude) lampen voor aan ’t plafond van één van de bekendste uitgaansgelegenheden van ons land: De Melkweg! De hanglampen zijn gemaakt van oude melkbussen en geven felroze licht. Ga je binnenkort een dansje wagen? De lampen kun je spotten bij de entree.

Vanaf aankomende donderdag is de Pop Up Store op De Ceuvel geopend, en trappen ze af met een Talk on Design. Op Broedplaats de Ceuvel krijgen ontwerpers en makers die bezig zijn op het gebied van innovatie, duurzaamheid en kunst een podium. Het gaat om bijzondere producten die passen bij het gedachtengoed van de Ceuvel; te weten innovatie – duurzaamheid en creativiteit zoals eco- design, handcraft, kunst en foodies. Je kunt er donderdag terecht vanaf 17.00 uur voor een openingsborrel.