Chocoa Festival: tweedaags chocoladefestijn in de Beurs van Berlage

In het laatste weekend van februari kunnen chocoladeliefhebbers hun hart ophalen in de Beurs van Berlage: dan vindt het Chocoa Festival plaats. Een festival dat – zoals de naam al doet vermoeden – volledig in het teken staat van chocolade.

Chocoa Festival

Of je nu een enorme fijnproever bent of gewoon ontzettend houdt van chocolade; voor ieder is er wat wils op het Chocoa Festival. Uiteraard valt er veel te proeven, maar er is ook aandacht voor duurzaamheid. Is er nog genoeg cacao als we op dezelfde voet blijven produceren als we vandaag de dag doen? Tegen welke uitdagingen lopen chocolademakers aan? En, hoe kun je chocolade combineren met wijn of zelfs met bier? Tijdens het festival kun je deelnemen aan workshops en proeverijen en is er op zaterdag ruimte gemaakt voor een heus chocoladedebat.

Amsterdam Made

Nieuwsgiering? Neem dan een kijkje op de website van Chocoa. Bezoek tijdens het festival vooral ook even de stands van Amsterdam Made-makers Lemon Poppy, Imkerij Hortensius en Amsterdam Brewboys. Ook Amsterdam Made-partner ROC Amsterdam is van de partij.