De Amsterdamse Maakwereld: #02

Het eerste nieuwbericht komt van Roetz-Bikes, zij introduceerden namelijk de Vigour+, een elektrische fiets met stijl. De Vigour+ is een slanke, lichte fiets zonder overbodige draden en zonder dikke accu. Je kunt hem net als alle andere Roetz-Bikes naar jouw smaak laten customizen. Ideaal voor de zakenman die zonder zweet op het voorhoofd bij zijn volgende afspraak wilt aankomen! Bestel hem in de webshop van Roetz.

Dan het tweede nieuwtje, en wel over ons kersverse lid de Chocolatemakers. Bij je bestelling chocoladerepen kun je nu ook een rompertje bestellen, voorzien van de gorilla van hun Gorilla-bar. Het perfecte kraamcadeau! De Gorilla-bar is te krijgen in melk en puur, en wordt gemaakt van cadeau die wordt geteeld in Congo. In het Virunga National Park in Congo leven bedreigde berggorilla’s en met de cacaoteelt aan de rand van het park voorzien we de bewoners van inkomen, waardoor het leefgebied van de gorilla niet verder wordt aangetast. Het rompertje is ook nog ‘ns gemaakt van biologisch katoen. Over verantwoorde cadeau’s gesproken!

Tot slot een nieuwtje over STONED, zij brachten namelijk een nieuwe collectie marmeren accessoires voor in huis uit. De Marble Essentials Collectie is een gelimiteerde oplage handgemaakte accessoires van marmer, bestaande uit oa onderzetters, kaarsenhouders, boekensteunen en wijnkoelers. Binnenkort is de collectie in hun webshop te verkrijgen en ondertussen al bij Gekaapt en Hutspot.