De Amsterdamse Maakwereld: Week #41

Bierplezier in het vizier
Brouwerij ’t IJ antwoord de Amsterdamse vraag naar meer koffie door samen met Catch Coffee Roaster Koffiebok te brouwen, een licht bokbiertje op basis van Ethiopische en Guatemalaanse bonen. Ga naar de taproom van Brouwerij ’t IJ om van dit speciale biertje te genieten!

Brouwerij Pampus heeft twee nieuwe hopknallers op de markt gebracht: Wisselhop en Hoppy Stout. De Wisselhop wordt iedere keer met een andere type hop gebrouwen. Bij de eerste editie is de beurt aan Sorachi Ace, een hop met lychee en kokos tonen. De Hoppy Stout is een volmondig en fruitig biertje die zo moutig als een stout en zo hoppig als een IPA is.

Het gaat zo goed met Gebrouwen door Vrouwen dat de dames in de categorie “knappe koppen” zijn genomineerd voor de VIVA400. Bezoek de website om te stemmen.

Nieuwe nieuwtjes en mooie momenten
Twee maandjes geleden mochten wij het prototype van de dynamische tafel van TWO-O bewonderen en nu is hij ein-de-lijk verkrijgbaar! Ok… we zijn soms een beetje ongeduldig met dit soort mooie ontwerpen. Deze salontafel verandert namelijk in een handomdraai in een stevige en mooie zespersoons-eettafel, ideaal voor die kleine Amsterdamse vertrekken.

Studio Roof heeft sinds deze week beeldige nieuwe ontwerpen te koop, waaronder de Totem Enchanted Deer die je zelf in elkaar kan zetten. De producten zijn te koop via de webshop en zijn bijzonder leuk voor de kinderen!

Stadshout heeft samen met de kinderen van de Atlantisschool in Osdorp banken van gerooide Osdorpse bomen afgewerkt en versierd. Deze mooie banken komen in de school te staan, waar de kinderen en leraren van ze kunnen genieten.

Lekker Kort
Monsak heeft een strakke nieuwe website, Wunderwald heeft het campagnebeeld gemaakt voor De Kas van het programma Agri Meets Design tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven , Strawberry Earth Fair was een groot succes en de eerste serie JACK electric scooters zijn verpakt en verzonden!