De Amsterdamse Maakwereld: week #48

Om te beginnen opende dit weekend het nieuwe biercafé Taproom haar deuren, waar ze genoeg lokale biertjes tappen, zoals Oedipus Brewing, Amsterdam Brewboys en Amsterdam Brewing Company.

Het tweede nieuwtje is van onze maker Madelyv Amsterdam. De favoriete maker van alle jonge hippe ouders brengt op veler verzoek nu ook handgeweven draagdoeken uit. Alle doeken zijn gemaakt een heerlijk zachte, soepele stof in een herkenbare Madelyv stijl. Check it out!

Vorige week organiseerden de boys van Brandt en Levie hun eerst Worst Dinner in hun worstmakerij. Het was een succes, want we hebben vernomen dat ze dit vanaf nu vaker gaan doen. Wij houden hun agenda in de gaten, want volgende keer zijn we er graag bij!

madelyv draagdoek amsterdam made

De Dutch Mash van Studio Roex schitterde afgelopen weekend in het stamppotartikel van Het Parool. Want dit oer Hollandse gerecht moet natuurlijk met echt Hollands keukengerei worden gemaakt!

Tot slot, het nieuwe eindejaars biertje van Brouwerij ’t IJ! Want ‘aan al het goede komt een IJnde, dus ook aan 2015.’ Het biertje heet IJndejaars en is een mooi paarsrood bier dat je in de donkere dagen een lekker warm gevoel geeft.