Meesterlijk: hét evenement voor design, toegepaste kunst en food

Steeds meer mensen keren massaproductie de rug toe. Ze gaan terug naar lokale producten uit ambachtelijke ateliers. Een evenement dat precies op die ontwikkeling aansluit is Meesterlijk: hét evenement voor design, toegepaste kunst en food dat in het eerste weekend van december in de Westergasfabriek in Amsterdam plaatsvindt.

Mini-stad

Meesterlijk is, zoals de organisatoren het zelf omschrijven, ‘een bruisende mini-stad waar zelfproducerende designers, mode-ontwerpers, foodkunstenaars en vaklieden hun passie voor design en ambacht delen met een groot publiek.’ Bezoekers van het evenement worden in een sfeervolle en relaxte setting deskundig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van stijl en design. Een mooi moment om handgemaakte, authentieke kwaliteitsproducten in te slaan voor de feestdagen. Onder andere Amsterdam Made-makers Holyscrap, Kywie en Caron Fitzpatrick zijn aanwezig.

Meesterlijk

Tijdens Meesterlijk staan stijl, specialisme en savoir-faire centraal. Het evenement is een ode aan het vakmanschap waar schoonheid, kwaliteit, ambacht en vormgeving samenkomen. Kaartjes heb je voor € 10, meer informatie vind je op de website van het evenement.