Stoomcursus wervend schrijven

Ben je net je eigen bedrijfje begonnen, maar vind je het lastig om woorden op papier te zetten? Krijg je met moeite je website gevuld met tekst of vind je het lastig om jezelf te verkopen? Kom dan naar de schrijfcursus van de Kunstbond in Pakhuis de Zwijger. Je leert ter plekke hoe je jóuw boodschap in een mum van tijd op papier zet.

De Joepie Academie

De stoomcursus creatief en wervend schrijven wordt gegeven door Joep Luycx van de Joepie Academie. Luycx is sinds 1996 copywriter en schrijft alles: van radiocolumns voor BNR tot dagbladadvertenties voor Albert Heijn. Luycx begon onlangs de Joepie Academie waarmee hij marketeers, psychiaters, consultants, HBO’ers en basisscholieren het vak van het schrijven onderwijst.

Schrijfcursus

De kortschrijftraining is onderdeel van de FYI-colleges van Pakhuis de Zwijger. Deze programmareeks is in samenwerking met de Kunstenbond, een nieuwe bond die zich inzet om de waarde van creativiteit voor de maatschappij duidelijk te maken. FIY is speciaal voor ondernemers uit de creatieve industrie, van beeldend kunstenaars en ontwerpers tot app-developers en muzikanten.

De schrijfcursus is gratis toegankelijke en start om 16:00u. Kijk voor meer informatie op de website van Pakhuis de Zwijger.