CrowdAboutNow

Hét platform voor ondernemers die onafhankelijk willen groeien

CrowdAboutNow
CrowdAboutNow helpt ondernemers met een sociaal hart en een mooi product hun plannen te financieren samen met klanten, fans, partners en andere relaties. Want financieren met een betrokken community betekent klanten aan je binden, je onafhankelijkheid behouden, je eigen voorwaarden bepalen en werken aan jouw merk en zichtbaarheid. CrowdAboutNow begeleidt je in het hele traject: van voorbereiding tot een succesvolle campagne!

Meer dan financiering
Wil je groeien, starten of veranderen? Met CrowdAboutNow financier je jouw plannen. En er is meer: je versterkt en vergroot je netwerk. Zo ben je straks niet alleen verzekerd van financiering, maar ook van vaste en betrokken klanten die jouw product aanbevelen bij vrienden en familie. De beste reclame die er is! Daarnaast is een crowdfunding campagne hét moment om aandacht te vragen voor het verhaal achter jouw product. Met unieke acties zorgt het team van CrowdAboutNow samen met jou voor media-aandacht en (lokale) naamsbekendheid van je product.

Hoe het werkt?
Op het platform van CrowdAboutNow lanceer je jouw crowdfunding om financiering op te halen. Via jouw eigen campagnepagina kan jouw bestaande én nieuwe netwerk investeren in je plannen. Je wordt persoonlijk begeleid door één van de ervaren campagnemanagers en je hebt toegang tot al hun kennis en tips om je campagne tot een succes te maken. Om nieuwe mensen te bereiken wordt jouw onderneming onder de aandacht gebracht bij de media en de investeerderscommunity van CrowdAboutNow. Ook neemt CrowdAboutNow de administratie uit handen en zorgen zij dat alles verloopt volgens de wet- en regelgeving. Zo kun jij doen waar je goed in bent.

Benieuwd of crowdfunding iets voor jou is?
Doe de crowdfundtest op CrowdAboutNow.

Wij werken veel voor ondernemers in de retail, food, horeca en zorg, maar ook steeds meer vernieuwende bedrijven en organisaties met een sociaal-maatschappelijke functie weten ons te vinden.