Dutch Cuisine

Voor iedereen die duurzaam wil leven en eten

Dutch Cuisine
Je vermindert het aantal voedselkilometers behoorlijk als je lokaal en bewust inkoopt. Onze Nederlandse boeren en tuinders zorgen iedere dag weer voor heerlijke, verse producten zodat Dutch Cuisine ieder seizoen een gezonde keuze kan maken. En zij helpen jou daarbij.

Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Dutch Cuisine verrassende, heerlijke gerechten die ook nog eens goed zijn voor het milieu. De chefs van de aangesloten Dutch Cuisine restaurants koken via hun principes. Dit wil zeggen dat zij: lokaal inkopen, rekening houden met wat er te koop is in ieder seizoen en koken via hun 80/20 principe. Groenten heeft bij hen de hoofdrol (80%) en een duurzaam stuk vlees of vis is bijzaak (20%). Zo zijn de gerechten minder belastend voor het milieu en kan jij zonder zorgen genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd.

Laat je inspireren door de gerechten van de chefs van Dutch Cuisine, zowel bij je thuis als buitenshuis. Geniet van al het goeds wat de Nederlandse eetcultuur je bieden kan.