MKB Amsterdam

Zet zich in voor een beter ondernemersklimaat

MKB Amsterdam
MKB Amsterdam is voortdurend in gesprek met overheid en politiek om het ondernemersklimaat te verbeteren. In de stad, regio en ook landelijk wanneer nodig. Naast belangenbehartiging bieden ze hun leden een (zakelijk)netwerk, organiseren we bijeenkomsten en voorzien ze hun leden van handige tools en de laatste relevante ontwikkelingen in de wereld van de ondernemer.

MKB-Amsterdam zet zich in voor een beter ondernemersklimaat. Dat doen ze via twee belangrijke kernactiviteiten; belangenbehartiging en organisatie van inspirerende evenementen en activiteiten voor het MKB.

1: Belangenbehartiging: Ze halen bij hun ledenpartners en stakeholders op wat er leeft en vertalen dit naar een manifest. Dit ondernemersgeluid brengen zij nationaal, regionaal maar vooral lokaal bij het openbaar bestuur en de politiek onder de aandacht. De stem van MKB-Amsterdam zorgt voor een sterkere concurrentiepositie en een gezond ondernemersklimaat.

2: Activiteiten en evenementen: Als lid van MKB heb je toegang tot een groot zakelijk netwerk van gelijkgestemde ondernemers, die je kunt ontmoeten tijdens hun uiteenlopende bijeenkomsten of in de MKB Community. MKB-Amsterdam kan veel voor jou als MKB-er betekenen.

MKB-Amsterdam is er voor jou en alle andere ondernemers in Amsterdam. Met elkaar maken zij hun hard om ondernemerszaken op de politieke agenda te zetten, mee te praten en (waar nodig) een tegengeluid te laten horen. En ze inspireren ondernemers om te groeien. Kom ook op voor jouw ondernemersbelangen en word lid van MKB-Amsterdam!