Beet Great

Natural energy soda

Loenen aan de Vecht
info@beetgreat.nl
Naar de website

Rens Niemeijer

Oprichter

Beet Great is natuurlijke energie uit bietensap en granaatappelsap. Beet Great is ontwikkeld met het oog op zowel prestatieverbetering als gezondheid. Deze unieke drank biedt niet alleen een natuurlijke boost van energie, maar zit ook boordevol gezonde voedingsstoffen die een positieve impact hebben op het lichaam. All you need to “Be Great”!

Over de maker
Beet Great is het resultaat van de culinaire expertise en passie van Rens, voorheen chef-kok, die gedreven werd door zijn fascinatie voor smaakcombinaties. Geïnspireerd door de voordelen van bietensap voor sporters, creëerde hij deze verfrissende mix van bietensap en granaatappelsap. “Helaas heeft bietensap een stoffig imago en veel mensen vinden het niet heel lekker. Daar probeer ik verandering in te brengen. De granaatappelsap zorgt dat de nasmaak lekker en fris is. Ik hoop dat ik met Beet Great een gezondere variant kan aanbieden in plaats van de standaard energy drankjes.”

Productieproces & duurzaamheid
Beet Great wordt gemaakt van lokale producten. Bieten die niet in aanmerking komen voor de gewone verkoop, worden verwerkt tot sap. De sappen worden door Rens zelf gemaakt bij een cateraar in Utrecht waar hij af en toe werkt als kok. Eerst wordt het sap gemixt en daarna gecarboniseerd, om het vervolgens te bottelen in flesjes. Daarna pasteuriseert Rens de flessen en plakt het etiket erop. Alle processen en apparatuur zijn door Rens zelf bedacht en ontworpen. Een echte craft soda dus!

'All you need to be great!'

Rens Niemeijer

Oprichter