Dippy

Kaarsen met een verhaal

Dippys zijn kleurrijke kaarsen die worden gemaakt in sociale arbeidscentra in Nederland, door waardevolle mensen met een verstandelijke beperking.

Over Dippy
Dippy is in 2020 opgericht om een positieve bijdrage aan de wereld te brengen. Iedere Dippy wordt met enorm veel zorg, plezier en liefde handgemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Dit gebeurt in samenwerking met verschillende sociale arbeidscentra in Nederland. Op deze manier zijn de kaarsen niet alleen bedoeld om een lach op ieders gezicht te toveren, maar leveren Dippys ook een menselijke bijdrage door ervoor te zorgen dat mensen met een verstandelijke beperking zich écht waardevol voelen.

Hoe het werkt
Dippy is een uniek sociaal membership, waarin je maandelijks drie kleurrijke kaarsen ontvangt. Je kiest eerst voor welk abonnement je wilt gaan en krijgt al snel je eerste levering thuisbezorgd. Iedere keer ontvang je verrassende nieuwe kleuren! Op de speciale B2B shop van Dippy kunnen winkels, bedrijven en andere organisaties terecht die graag Dippys willen inkopen.

Ben je enthousiast? Met de kortingscode LOCALLYMADE10 krijgt iedereen die via Locally Made een aanschaf doet 10% korting. Dit geldt zowel voor de memberships als voor de B2B webshop.

'Vrolijkheid, inclusiviteit en sociale betrokkenheid voor iedereen.'

Maker

Maker