Juup

Luxe notitieboeken

Back-Upstraat 12
Amsterdam
020 40 80 708
Naar de website
fred-jubels-juup

Fred Jubels

Oprichter

Juup is het jongste telg van drukkerij Jubels. De drukkerij, opgericht in 1902, is altijd gerund door de familie Jubels. Grootvader Jubels grondvestte het bedrijf in het centrum van Amsterdam. Nu staat het bedrijf onder leiding van Fred Jubels en Jeroen van Druenen en staat de drukkerij in Amsterdam Noord.

Vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit
Fred Jubels had altijd al de wens om een merk voor luxe schrijfwaren te ontwikkelen. Die wens lieten ze in 2017 uitkomen met de oprichting van Juup, een merk voor personaliseerbare notitieboeken. Met een liefde voor alles dat met papier, printen en drukken te maken heeft, doorgewinterd vakmanschap en een oog voor mooie bindwijzen en de laatste trends, staat Juup als een huis. Alle producten zijn bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en met de hand gebonden door drukkerij Jubels in Amsterdam Noord.

De boekjes hebben (nu nog) één formaat, zijn voorzien van gelijnd, geruit of blanco papier en hebben een witte of zwarte basis. ‘Wat de boekjes zo exclusief maakt, zijn de unieke omslagen die er naar jouw smaak met de hand op worden bevestigd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden crocoprint met reliëf, limoengroen of een boekje met vissenschubben? De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook de vrolijk gekleurde elastieken band die het notitieboekje mooi bij elkaar houdt, zijn verkrijgbaar in meer dan vijftien kleuren’ aldus Willy Jubels-Hatenboer, één van de drijvende krachten achter de webshop Juup.

cheapes fake watches usa relates to the very to manufacture a fill out watch business..maidstone vape shop for sale in usa high-performance steel ring are positioned between crystal clear glass along with the event returning cover up.

juup

Om de echtheid en kwaliteit van jouw boekje te garanderen, is ieder boekje voorzien van een preegstempel die luidt: ‘Niemant zonder Vyant’. Dit motto was te zien in de gevelsteen van de oorspronkelijke drukkerij, aan het begin van vorige eeuw. Het credo is dus een verwijzing naar de historie en tegelijk een knipoog naar de concurrentie die op de loer ligt.

Een gat in de schrijfwarenmarkt
Het ontwerp voor de hippe schrijfwaren ontstond na een veldonderzoek en een aantal panelgesprekken. Veel schrijfwaren doen heel zakelijk aan, zoals de masculiene Moleskine boekjes. In het fleurige segment vind je weer de producten waarvan de kwaliteit vaak te wensen overlaat. Wij wilden luxe boekjes op de markt brengen, maar dan wél vrouwelijk en altijd hip!’ aldus Fred.

Hoe de toekomst eruit ziet voor Juup? ‘Juup werkt aan een nieuwe webshop gericht op cards & gifts waarbij klanten naast het bekende Juup notebook ook allerlei producten kunnen personaliseren in onze online editor. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt bieden wij mooie, originele producten aan die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden in tekst en begeleidende foto en/of logo voor een extra persoonlijke touch. Leuk om cadeau te geven of te krijgen! Al onze producten worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd in ons vertrouwde moederbedrijf Jubels, bekend om zijn hoog kwalitatieve digitale printtechnieken, secure afwerking en persoonlijke service. Dus hopelijk tot snel in onze nieuwe Juup webshop!’

fred-jubels-juup

Fred Jubels

Oprichter