The Cosmic Club

Chocolate bars

Amsterdam
+31654292106 Kim@thecosmicclub.eu
Naar de website

Kimberley Bron

Oprichter

The Cosmic Club maakt adaptogene chocoladerepen. Adaptogenen zijn kruiden en andere stoffen die helpen om de (hormoon)balans in het lichaam te herstellen en daarmee de fysieke en mentale weerbaarheid te versterken.

Over de maker
Na veel jaren horeca ervaring werd het tijd voor Kimberley Bron om haar passie voor welzijn om te zetten in iets tastbaars. “Na de diagnose PCOS was ik vastberaden dit op een natuurlijk manier op te lossen. Toen ik over adaptogenen leerde, was er licht aan het eind van de tunnel. In de lockdown besloot ik chocolade om te smelten om zo makkelijker mijn superfoods binnen te krijgen. Zo werd The Cosmic Club geboren!”

Productieproces & duurzaamheid
De adaptogenen die The Cosmic Club gebruikt zijn biologisch en komen uit China, India en Peru. De poeders worden naar de Amsterdamse chocolatier Urban Cacao gebracht, waar het team de repen maakt volgens het recept van The Cosmic Club. Urban Cacao zorgt voor de overige ingrediĆ«nten. “We hebben bij The Cosmic Club gekozen om met Urban Cacao samen te werken omdat dit een lokaal bedrijf is waar ze zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Zo geven zij kansarme jongeren een kans. Doorslaggevend was echter hun aanbod van grondstoffen. De chocolade die we gebruiken valt onder het ‘cacao horizons’ label en de adaptogenen worden door ons zelf ingekocht bij een bedrijf dat biologisch gecertificeerd is.”

The Cosmic Club gelooft in genezing met behulp van 'nature's goods'

Kimberley Bron

Oprichter