De Amsterdamse Maakwereld: week #47

Natuurlijk beginnen we dit weekoverzicht met ons eigen lanceringsfeest. Want wat was het gezellig en wat zijn we blij met alle positieve reacties en nieuwsberichten van onder andere Het Parool, De Volkskrant, RTL Z, AT5D66 en Sprout. Zoals jullie misschien al hebben vernomen kregen Kesbeke, Brandt en Levie, Brouwerij ’t IJ, Roetz en Frederik Roijé het keurmerk ‘Amsterdam Made’, dat wij namens de gemeente Amsterdam mochten uitrollen. We willen alle aanwezigen nogmaals bedanken voor hun komst en het vertrouwen in Amsterdam Made.

Dan nieuws over Oogst Goudsmeden, zij brachten namelijk een nieuwe collectie uit, met de naam ‘Patronen, ritme en herhaling’. Ze presenteerden deze afgelopen week, maar we hebben de nieuwe juweeltjes nog niet gezien. We zijn benieuwd!

De Worst Story is uit! En dan hebben we het niet over een heel slecht verhaal, maar het eerste boek geschreven door Samuel Levie van Brandt en Levie Worstmakers. Het boek gaat over Samuel, Geert en Jiri en hoe zij het maakten in de wereld van de worst én bevat meer van tachtig worst-recepten. Je koopt hem in de betere Amsterdamse boekhandel.

O My Bag kondigde aan dat zij donderdag 26 november een sample sale houden. Afgeprijsde lederwaren, wij zijn er in ieder geval bij. Houd de eventpage in de gaten voor meer informatie.

Saving the best for last: TWO-O opent namelijk een zaak in… New York! Afgelopen week postten ze zelfs een foto op Facebook waarin New York Knicks-speler Larry Johnson een van hun petten op had. Goed gedaan!